Colorama Avesta - Nordiska kvalitetspooler

Colorama Avesta

Välkommen till Colorama Avesta!

Hos oss på Colorama i Avesta hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv, kakel/klinker, och nu även Marquis spabad och San Juan glasfiberpooler.

Kom in till oss så hjälper vi dig gärna att hitta det spabad som passar just dig och din familj. För finns det något bättre än att bada ute under en stjärnklar himmel i varmt bubblande vatten med fantastisk massage?! Låt oss berätta om Marquis spabad och deras unika hudvårdssystem Microsilk. Vi har stor kunskap och ett brett utbud av spabads- och poolkem, vi har även tillbehör till både spabad och pool.Marquis har över 35 olika spabad inklusive olika varianter på Swimspa – ATV – att välja på.

Vi säljer och marknadsför även San Juan som är störst i världen på glasfiberpooler. San Juan glasfiberpooler har ca 100 modeller att välja på – så vi kommer alltid att hitta en pool som passar.

Vi ser verkligen fram emot att förvandla din pooldröm till en drömpool

Välkommen in till oss och prata Marquis spabad!

Hos Colorama Avesta kan du höra av dig till när du skall köpa spabad- de är återförsäljare av amerikanska Marquis spabad av mycket hög kvalitet och komfort. Leverantören är Nordiska Kvalitetspooler

Återförsäljare

Colorama Avesta

Återförsäljare av