Colorama Gävle - Nordiska kvalitetspooler

Colorama Gävle

Välkommen till Colorama Gävle och vår stora Marquis spabadsutställning!  Finns det något bättre än att kunna bada ute under öppen himmel i 38 grader varmt vatten med en underbar massage? Bor du Gävle och ska köpa ett spabad, kom alltid in till oss och jämför våra spabad mot andra! Vi har också ett stort brett sortiment av pool -och spa kemikalier, så är du spabadsägare och/eller poolägare, så kan du hitta alla tillbehör hos oss på Colorama Gävle. Vi säljer och marknadsför även San Juan glasfiberpooler, så vi ser verkligen fram emot att förvandla din pooldröm till en drömpool. Hos oss kan du provbada i ett Marquis spabad, så att du får uppleva Marquis unika massagefördelar med ett högt vattenflöde med lågt tryck! Vi har också ett Marquis spabad med hudvårdssystemet Microsilk spabad i butiken, så välkommen in till oss på Colorama Gävle när du söker pool eller spabad. Här kan du läsa en artikel om Colorama Gävle och Marquis spabadsförsäljning.

Colorama Gävle

Välkommen till Colorama Gävle när du ska investera i ett eget Marquis spabad eller San Juan glasfiberpool hälsar Lena och Anneli.

Återförsäljare

Colorama Gävle

Återförsäljare av
  • Marquis spabad
  • San Juan glasfiberpooler
  • Spabadstillbehör
Colorama Sverige är en stor återförsäljare av amerikanska Marquis spabad från Nordiska Kvalitetspooler och San Juan glasfiberpooler som har mycket hög kvalitet och hållbarhet