Bli återförsäljare - Nordiska kvalitetspooler

Bli återförsäljare

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Som samarbetspartner och återförsäljare till Nordiska Kvalitetspooler får du möjligheten att leverera kvalitativa och världsledande produkter som är unika på marknaden.

Läs mer om varje varumärke vi levererar nedan och kontakta oss om du har frågor.

Vill du sälja exceptionella produkter som är lättsålda?

Lyxig kvalitet, brett urval av färger och tillval, samt unika funktioner exklusiva för Marquis. Njut av fyra distinkta serier med spabad i en rad konkurrenskraftiga prisklasser. Vår personliga service och support gör det enkelt att göra affärer.

Crown_Euphoria_Beauty
NKP_tryck-8007514

Vill du bli återförsäljare av världsledaren i glasfiberpooler, som även erbjuder 25 års garanti?

San Juan Fiberglass Pools har tillverkat sina glasfiberpooler sedan 50-talet och har fortfarande sin först installerade pool i drift (1958). San Juan är helt ensamma på marknaden om att använda fibern i mellan tre och femton lager. Den är därför sjutton gånger starkare än betong, men samtidigt så flexibel att den tål markrörelser och temperaturförändringar.

Vill du sälja ett kärleksbrev av magnifik minimalism?

Aquavia Spa levererar banbrytande design, noggrant utvalda material, effektivitet och ergonomi, oöverträffade ytbehandlingar och kvalitetskontroll som utförs som en del av processerna. Allt detta betyder att var och en av våra hydromassagebad är produkten av högsta kvalitet och prestanda, den mest exklusiva inom sitt marknadssegment.

CUBE_ERGO_Ntr_CMR2_STP5_post
Copenhagen-30090-2-1000x667

Vill du uppfylla dina kunders badkarsdrömmar på riktigt?

Interform har skapat badglädje för alla typer av människor och alla typer av behov i 30 år. Var och ett av deras badkar är ett stycke noga genomtänkt hantverk, genomsyrat av historia, kvalitet, funktionalitet, teknik och vacker design. Interform har för närvarande 17 olika grundmodeller, varav några har flera varianter.

Vill du veta mer?