Fördelar med våra glasfiberpooler - Nordiska Kvalitetspooler

FÖRDELAR MED VÅRA GLASFIBERPOOLER

SAN JUAN GLASFIBERPOOLER

MÄNGDER AV FÖRDELAR

Vi har valt att samarbeta med San Juan av många olika anledningar. Så vi tänkte berätta lite om de största fördelarna med just San Juan Glasfiberpooler.

Vår glasfiber har en kvalitet som inte liknar något annat material på marknaden.
En San Juan glasfiberpool är sjutton gånger starkare än betong, men samtidigt så flexibel att den tål markrörelser och temperaturförändringar.
Vi är de enda som använder 3-15 lager glasfiberfiltar, utan skarvar och kanter.

Nordiska Kvalitetspoolers återförsäljare håller i hela kedjan när din pool ska färdigställas. Grävning kan ske året runt och installationen går snabbt, på cirka en vecka. Den färdiga poolen lyfts ner i den förberedda poolgrunden.

Vi erbjuder hela 25 års garanti på våra glasfiberpooler.
Men för ordningens skull kan vi berätta att den första San Juan-poolen som sattes i marken år 1958, fortfarande är i drift!
När du köper en glasfiberpool från oss så köper du en produkt som inte behöver renoveras. Här finns inte heller några delar som måste bytas. Vi ger dig 25 års fabriksgaranti, men vi garanterar att din pool kommer att vara underhållsfri minst lika länge.
Jämför du med en linerpool som behöver byta liner var 8:e år (om man håller vattenkvalitén) mot vår 25 års fabriksgaranti så förstår du skillnaden.

Vi har över 100 olika poolmodeller att erbjuda, så det finns alltid en pool som passar dig!
Våra pooler finns i alla former, priser och djup. Det finns även ett antal färger du kan välja mellan -Du kanske drömmer om att ha en egen svart skogstjärn? Eller en alldeles turkos lagun i din trädgård?

VÅRA FÖRDELAR

AMERIKANSK ERFARENHET OCH KUNSKAP SEDAN 1958

TYDLIGAST KÄNSLA AV EXLUSIVITET

17 GÅNGER STARKARE ÄN BETONG

ENKEL INSTALLATION

25 ÅRS GARANTI

100 OLIKA MODELLER