Marquis Spabad - Rent, Behagligt och tyst

MARQUIS SPABAD

Vi hittar inget svenskt ord för mindfulness. But in an American hot tub we know you’ll find it.

MARQUIS SPABAD

THE BIG FOUR

”The big four” refererar till de fyra stora designfunktionerna som är unikt för Marquis i jämförelse med andra spabadsfabrikanter. Självfallet så är det många fler detaljer som ingår i att leverera den perfekta spabadsupplevelsen. Men i grund och botten så är ”the big four” det absolut viktigaste.

HIGH-FLOW HYDROTHERAPY

CONSTANTCLEAN+™

MICROSILK™

ENERGIEFFEKTIVT

High-Flow hydrotherapy innebär att vattnet cirkulerar genom badet med ett högt flöde men även lågt tryck. Detta betyder att du får en djup och skön massage. Föreställ dig stående midja djupt mitt i en rusande bäck eller flod. Vattnet utövar en enorm vikt mot din kropp, även om det flyter vid lågt tryck. Det känns tungt på grund av den stora volymen vattenflöde. Marquis tillämpar en liknande princip för att uppnå högflödeterapi.

Constantclean+ är Marquis flaggskeppssystem för vattenhantering. Den kombinerar ConstantClean, det mest grundliga och effektiva filtreringssystemet på marknaden, plus (+) ett dubbelt sanitetssystem.

ConstantClean inkluderar SmartClean-programvara, som automatiskt schemalägger en rengöringscykel med stora volymer två gånger om dagen och rengör 100% av vattnet 34 gånger. Du kan ställa in den och praktiskt taget glömma den i upp till fyra till sex veckor. Systemet schemalägger automatiskt en extra rengöringscykel 30 minuter efter varje massage.

MicroSilk™ är som en syre ansiktsbehandling för hela kroppen. När massagestrålar inte är aktiva kan en dedikerad pump och Venturi-system aktiveras och injicerar miljarder små mikrobubblor i vattnet. Detta skapar ett mjölkaktigt syremoln mättat med upp till 70% mer upplöst syre än kranvatten.

Kosmetiska fördelar inkluderar minskning av hudirritation, mild peeling och minskning av utseendet på fina linjer och rynkor. Marquis är det enda badtunna-varumärket som optimerar MicroSilks™ funktionalitet.

Vi är stolta distributörer för våra spabad i tider som dessa där elpriserna skenar.  Ett av världens strängaste elförbrukningskrav hittar du i USA, därför har Marquis arbetat hårt för att ta fram spabad som är California Energy Commission Approved. Spabad från Marquis använder inte bara värmaren för att få upp temperaturen utan även värmen som alstras från pumparna, som gör att ingen värme går till spillo. Marquis spabaden är även halv- eller helskummade vid isolering vilket gör att värmen stannar kvar i badet på ett effektivt sätt.Se våra energitester här!

MARQUIS SPABAD

MICROSILK™

Hudbesvär?

Njut av en avslappnande stund med MicroSilk™ i ditt badkar eller i ditt spabad. MicroSilk™ är en vattenterapi som gör att mikrobubblor strömmar ut ur badets munstycken. Bubblorna innesluter din kropp i ett lugnande och skummande moln av syre, och att syre är bra för vår hud det vet vi ju redan. Inte minst ur ett återfuktande perspektiv. Den ökade syrenivån ger bättre cirkulation, den får huden att ”andas” och cellerna att förnyas. Detta kan lindra hudbesvär. MicroSilk™ ger ny energi både till din in- och utsida. Psoriasisförbundet erbjuder en medlemsrabatt på Marquis spabad och Interforms badkar.

Därför ska du välja MICROSILK™

SYMPTOMLINDRING VID EKSEM OCH PSORIASIS

DJUPARE RENGÖRING AV PORER

FÖRBÄTTRAD TILLVÄXT AV HUDCELLER

MOTVERKANDE AV UTTORKNING OCH ÅLDRANDE

SILKESLEN & SKIMRANDE HUD

MARQUIS SPABAD

CONSTANTCLEAN+

ATT VI HAR RENAST VATTEN I VÅRA SPABAD ÄR RENA FAKTA

Med ett överlägset system, utformat för att ge ett rent och fräscht vatten – fritt från föroreningar, uppnår vi The Ultimate Hot Tub Experience!™.

Marquis har världspatent på den reningsprocess som finns i Signature-serien.
Den innebär att vi har det renaste vattnet i världen.
Marquis automatiska reningssystem städar effektivt bort objudna partiklar, hela 3000 gånger snabbare än vad kemikalier gör.
Att vi använder naturliga mineraler i reningen känns tryggt – såväl för miljön som din egen hud.

Följ med strömmen

CONSTANTCLEAN™

1. Vortex bräddavlopp tar bort föroreningar från ytan och leder det sedan in i filterbehållarna

2. Vatten sugs ut från en bottenventil genom ett säkerhetsgaller

3. Vatten tvingas uppåt genom filtret för att ta bort skräp som brukar samlas på botten i spabadet. (Innebär att 90 850 L vatten cirkulerar dagligen!)

4. Filtrerat vatten dras in i den primära jet-pumpen

5. Vatten dirigeras genom högflödes-värmesystemet

6. Ozoniseraren högeffektiva och energieffektiva utformning förvandlar syre till aktiverat ozon. Mazzei-injektorn blandar ozon med vatten som sedan överförs till blandningskammaren

7. Bakterier och andra föroreningar oxideras innan ozonet åter omvandlas till syre

8. Överblivet ozon och omvandlat syre återinförs till spavattnet genom ett speciellt munstycke för maximal effektivitet

9. Vatten passerar genom det inbyggda reningssystemet och behandlas med naturliga mineraler och brom innan vattnet återinförs till spaet

MARQUIS SPABAD

H.O.T. ZONES™

Konsten är att ge dig massage med kraft samtidigt som trycket från vattnet i jetmunstyckena ger ett behagligt tryck.
High Output Therapy™ (H.O.T. Zones) är det högflödessystem som finns i Marquis Crown serien.
Med hjälp av avancerad hydroteknik får vi vattenflödet att ge bästa möjliga massage, en teknik vi är helt ensamma om på marknaden.
När större volymer vatten leds genom vårt system kan vi effektivare massera muskelmassa och djupt liggande vävnad. Detta utan att använda ett högt tryck som kan irritera huden.

MARQUIS SPABAD

ENERGITESTER

För att du ska kunna räkna på din framtida energiförbrukning har Nordiska Kvalitetspooler genomfört en energimätning hos SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Vi har testat ett spabad från varje produktlinje/serie – alla med goda resultat.

ENERGIMÄTNING SIGNATURE-SERIEN (Motsvarande Crown-serien)

ENERGIMÄTNING E-SERIEN (Motsvarande Elite serien)

ETT AVSLAPPNANDE SPABAD ÄR

RENT, BEHAGLIGT OCH TYST

Att spabaden gjort succé i Sverige är inte särskilt svårt att förstå.
Här njuter du av varmt, bubblande vatten utomhus – året runt.
Nordiska kvalitetspooler är generalagent för amerikanska Marquis, ett varumärke som med sina trettio år i branschen rankas högt på marknaden.

Alla Marquis spabad har skön komfort med olika sitthöjder för alla familjemedlemmar. Oavsett om du vill använda ditt utomhusspa för relax eller party finns alla tillbehör du behöver.

Marquis jetmunstycken gör att vattnet strömmar med varierande och behagligt tryck mot huden.
Vill du få extra avslappning är vi ensamma om vår ”tystknapp” som gör att du inte störs av ljudet från bubblorna.
Marquis har även världspatent på den reningsprocess som finns tillgängligt i samtliga serier. Det innebär att vi har det renaste vattnet i världen.
Marquis har fem serier av spabad, Crown, Vector21, Elite, Celebrity och ATV swim spas.

Därför ska du välja ett Marquis spa

BEHAGLIGT TRYCK

RENAST VATTEN

TYSTA BUBBLOR

EXKLUSIVA TILLVAL

PASSANDE MÖBLER

PREMIUMKVALITET

Three lessons for your true hot tub dream

1. How you find your best hot tub in the market?

Use your ears.

2. In a real hot tub you’re supposed to clear the pressure.

Not figure out whether you can stand it or not.

3. A hot tub with high quality is not just enjoyment.

It’s pure enjoyment.

Se videon om Marquis historia!

Marquis har ännu ett år får top betyg av ”industry resource Spasearch magazine”!

#1 Brand likely to reccomend to Another industry professional

#1 Overall brand in Customer service responsiveness

#1 Brand in overall Initial Spa Quality