Aurora - Nordiska kvalitetspooler

Aurora

Aquavia

Aurora

Elegans och ljusstyrka, Aurora kabinett

Aquavia Spa presenterar sin senaste skapelse för 2022, Aurora kabinetten, ett innovativt, sensoriskt och hållbart förslag. Den här gången börjar vår upplevelse utifrån, med en kabinett som väcker alla dina sinnen. Aurora, erbjuder en komplett badupplevelse från första kontakten; Dess mjuka och milda beröring aktiverar känslan av välbefinnande och inbjuder dig att omedelbart fördjupa dig i vattnet.

För Aurora kabinetten förlitar vi oss på TripleS-teknik (Safe, Soft and Strong) eftersom vi anser att varje del av våra spabad förtjänar specialbehandling. Ett nytt skåpkoncept baserat på en mjuk, kompakt design som passar både utomhus- och inomhusinstallationer.

Ekologiska, vattentäta, termiska, resistenta, antibakteriella… det här är bara några av egenskaperna hos Aurora kabinetten, låt dig gå och upplev det med dina egna sinnen.

Vi tar hand om planeten för en bättre framtid

Investeringen av flera månaders arbete i I+D+I är resultatet av Aurora, ett skåp som utgår från vegetabiliskt avfall som efterliknar våra spabads inverkan på miljön. Ett polyuretanskum som respekterar ekosystemet tack vare sin ECO-Friendly teknologi.

En organisk design som omvärderar vikten av vatten som en central del av upplevelsen.

Andra funktioner hos Aquavia