ATV™ swimspa - Nordiska kvalitetspooler

ATV™ swimspa

MASSAGEN EFTERÅT INGÅR

ATV SWIMSPA ÄR DIN NYA PT

Vad kan vara bättre än hård träning och avslappning i en och samma produkt? Marquis har utvecklat en ny patentsökt teknik, Aquatic Training Vessels (ATV) som nu lanseras på marknaden. ATV är inte bara ett spabad – en aktivitetspool för hela familjen är en bättre beskrivning.

Med ATV™ Swim spa gör du alla bensparkar, simtag och rörelser med motstånd från turbojet-munstycken. Du väljer själv hur starkt motstånd du vill ha, nivåerna går från daglig motion till medaljprestationer på elitnivå. ATV ger dig också möjlighet till olika former av aerobic och workout med hjälp av gummiband och roddutrustning. Även här är det du själv som styr hur starkt motstånd du vill ha. Tack vare djupet på 1.22-1.35 meter kan du också sätta ihop ditt eget program för vattengympa. Oavsett vilken träningsform du väljer kommer du att märka snabba resultat. Med minsta möjliga slitage på kroppen.

När musklerna fått sitt är det bara att slå dig ner i någon av ATV-badens två stolar, vrida upp temperaturen till 38° och låta kroppen få en välförtjänt massage.

ATV är med andra ord en plats för både träning och avkoppling.
För hela familjen, året runt.

KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR ATT VETA MER OM VÅRA SWIMSPA-MODELLER