SORTIMENT - Nordiska kvalitetspooler

SORTIMENT

VÅRT SORTIMENT

Vi tillbringar mer tid i våra hem än någonsin förr. Tid, kraft och resurser läggs på att renovera, inreda och fixa i våra hem, både invändigt och utvändigt.

Altaner, trädgårdar, växthus och utekök är idag naturliga mötesplatser för familjer och vänner och vill man lyfta utemiljön ytterligare en nivå till så lägger man till en pool eller ett spabad.

En pool ger vila, ledighet och livskvalitet, samtidigt som den får oss att vara tillsammans. Poolen blir en även naturlig samlingspunkt, över generationsgränserna, utan att vi behöver resa någonstans.

Ett spabad är en källa till avslappning och njutning – året om och när vi vill.

En pool och- eller ett spabad av premiumkvalitet höjer inte bara värdet på ditt hem, de uppfyller också familjens drömmar och förväntningar i många år framöver. Gör du rätt val från början får du en helhetslösning som håller, även när barnen blivit större eller behoven förändrats.

Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för det amerikanska företaget San Juan som är en av världens ledande tillverkare av premiumpooler i glasfiber.

Att vi valt en amerikansk tillverkare är ingen tillfällighet eftersom de har flest pooler per capita så besitter de en erfarenhet att lära sig av.

Även vår leverantör av spabad, Marquis är ett amerikanskt företag som har över trettio år i branschen och rankas högt på marknaden.

Lägg sedan till badkaren från den Norska leverantören Interform där badkaren har en unik och härlig nordisk design så har ni Nordiska Kvalitetspoolers premium- sortiment.

Marquis
Aquavia
San Juan
Interform