Aquavia Spabad - Nordiska kvalitetspooler

AQUAVIA SPABAD

ETT KÄRLEKSBREV AV

MAGNIFIK MINIMALISM

Vi kontrollerar varje detalj: banbrytande design, noggrant utvalda material, effektivitet och ergonomi, oöverträffade ytbehandlingar och kvalitetskontroll som utförs som en del av processerna. Allt detta betyder att var och en av våra hydromassagebad är produkten av högsta kvalitet och prestanda, den mest exklusiva inom sitt marknadssegment.

Våra spabad innehåller den senaste och mest avancerade tekniken för att gynna de människor som kommer att använda dem. Användaren står i centrum för vårt FoU-arbete och kvaliteten på designen bygger på att förbättra det du ser och det du bara kan känna. Detta i kombination med maximal produktiv effektivitet baserad på LEAN-processer, gör oss till de mest konkurrenskraftiga vad gäller mervärde inom hydromassagemarknaden.

Därför ska du välja ett Aquavia spa

KVALITET

INNOVATION

DESIGN

EMPATI

EXKLUSIVITET

VILKET DRÖMSPA BLIR DIN VERKLIGHET?

Denna serie uppfyller alla krav för att skapa din avkopplingsplats, för att njuta av dina bästa stunder. Den har designats genom att kombinera de bästa materialen, vilket säkerställer att underhållskostnaderna är optimala och därför är dess värde för pengarna oslagbart. Med Aqualife kommer du upptäcka en oändlig värld av nöje samt AquaviaSpas kvalité.

I detta sortiment har varje spabads positioner designats för att bli ett unikt massageutrymme. Dess ergonomiska former anpassar sig perfekt till din kropp och de strategiskt placerade massagestrålarna ger dig de bästa sensationerna. Alla modeller i premium sortimentet erbjuder höga nivåer av prestanda och kvalitet kombinerat med en modern och fantastisk design.

Denna kollektion har det mest avancerade koncept inom hydromassagesektorn för bostäder och privat användning. Avantgardistisk design, spabad med exklusiva funktioner och de mest sofistikerade produkterna på den europeiska marknaden. Exklusiva modeller som gör skillnad!

Swimspa är ett banbrytande koncept som kombinerar ett spabad med en pool. AquaviaSpa-modellerna är designade för motströms simning och andra fysiska aktiviteter och övningar i poolen, tex. vattengympa. Att välja detta koncept är ett utmärkt val för både ditt välbefinnande och din livskvalitet.

Se videon om Aquavias process!

Alla våra spabad kombinerar kvalitet och prestanda och anses vara exklusiva inom sitt marknadssegment. På Aquavia Spa har vi designat olika kategorier, då de användare som vill köpa ett spa och kraven på deras användning är olika. Vårt tillvägagångssätt är att titta noga på varje kundprofil och överträffa deras förväntningar.